Pigg-sporing (pig tracking)

I løpet av rengjøringen av en rørledning eller en inspeksjon, er det alltid en liten risiko for at en pigg blir sittende fast eller mistes inne i rørledningen. Til dette formålet har Dacon tilpasset TRAXALL 770, et avansert plasserings- og sporingssystem for pigger utviklet og perfeksjonert over 20 år med kunnskap om sporing.

Enhetenes sofistikerte digitale signalbehandlingsteknologi (digital signal processing – DSP) gjør at brukerne kan spore opp til 7 forskjellige sendefrekvenser samtidig, mens et presist brukergrensesnitt gjør det enkelt å posisjonere pigger innenfor centimeters rekkevidde.

MFL

Videre gir TRAXALL 770s avanserte permanente magnetsporing og lokaliseringsfunksjoner enkel deteksjon av passasje, finsøk, og sende/motta-verifisering av inspeksjonsverktøy for magnetisk flukslekkasje. 770-systemets grafiske grensesnitt for MFL viser kjente null-kryssende signaler med fullt finsøk, opptak og passasjeovervåking.

GPS

TRAXALL 770 er utstyrt med høyhastighets GPS-system, slik at vilkårlige punkter av interesse kan legges inn som rutepunkt og lagres i systemminnet som GPS-koordinater. Ruter til og fra steder som er vanskelige å finne kan rutepunktregistreres for enkel referanse. Du kan gå tilbake til en piggs rutepunkt eller gå tilbake langs en rørledning med sporingspunkter gjennom den innebygde funksjonen Navigate to Waypoint-funksjonen. Rutepunkter og sporingspunkter kan også lastes ned og vises med Google Maps for visning på stasjonær PC for navigasjonsdata.

Bluetooth- og satelittmeldinger

770s trådløse bluetooth-funksjon tillater nedlasting av innspilte passasjer, rutepunkter, sporingspunkter og ekstern visning av systemet fra et kjøretøy under ugunstige værforhold. Enheten kan også utstyres med et radiosystem som gir 770-systemet evne til å selvstendig overvåke piggpassasjer, og sende eksterne meldinger som e-post eller tekstmeldinger. Ettersom systemet fungerer via satellitt fra hvor som helst i verden, krever det ikke mobiltelenett.

 

intelligent pigging