API-inspeksjonstjenester

American Petroleum Institute (API) etablerer standarder som brukes internasjonalt innen olje- og gassindustrien, som er utviklet for å hjelpe brukere med å forbedre effektiviteten og kostnadseffektiviteten til operasjonene sine i samsvar med lover og forskrifter, ivareta helse og sikkerhet, og beskytte miljøet.

Spesifikt har Dacon kompetanse og erfaring innen de viktigste tre API-standardene som er mest aktuelle for den daglige driften til kundene våre.
Disse er:

API 510 – Trykktankinspeksjon
API 570 – Rørinspeksjon
API 653 – Inspeksjon av lagringstanker over bakken

Vi er i en perfekt posisjon til å levere kvalifiserte og erfarne inspektører for et bredt spekter av API-inspeksjon, hvor som helst i Asia. Med hovedfokus på API 653 (Tankinspeksjon), API 570 (Rørledningsinspeksjon) og API 510 (Inspeksjon av lagringstanker over bakken) kan vi tilby pakker som inneholder en komplett API-inspeksjonsløsning for bulklagerterminaler, raffinerier og oljeplattformer.

Dacon tilbyr omfattende API-inspeksjonstjenester for å hjelpe organisasjonen i samsvar med regelverkets forsikrings- og bransjekrav. Våre høyt kvalifiserte og profesjonelle ansatte er oppdatert på de nyeste standardene og forskriftene, noe som sikrer en proaktiv tilnærming til etterlevelse.

Dacon API-inspeksjon og testing er utført i samsvar med alle API-standarder og anbefalt praksis av sertifiserte 510-, 570-, og 653-inspektører. Våre inspektører kan yte støtte mens anlegget er i drift, i tillegg til behandlingstidbaserte inspeksjonsprogrammer.

 

API inspeksjon 1