Dacon utfører komplette NDT inspeksjonsprogrammer (Non Destructive Inspection Services)

Dacon spesialiserer seg på å gi inspeksjonstjenester innen olje og gass, petrokjemi, raffineri, fabrikasjon og gruveindustri både i Europa, Asia og resten av verden.

Med høyt kvalifiserte inspektører i alle disipliner og med fokus på avanserte inspeksjonsteknikker, kan vi skreddersy inspeksjonsløsninger for møte våre kunders spesifikke behov uansett hvor det måtte være og uansett hvor store utfordringene måtte være.

Med over 25 års erfaring i å tilby ikke-destruktiv testing av tjenester til olje- og gassindustrien, og med høy faglig nivå med erfaringer som spenner fra Nordsjøen til Asia, har vi etter hvert etablert god global kompetanse med internasjonal erfaring hvor vi evner å møte strenge standarder fra mange av verdens største internasjonale selskaper. Med vår erfaring, kvalitet og standarder mener vi dette vil ivareta kundens driftsintegritet etter inspeksjoner er utført av Dacon. Finn ut mer om tjenestene vi tilbyr på sidene ved dette nettstedet, eller kontakt oss gjerne om du har ytterligere behov for informasjon om Dacon inspeksjonstjenester.

inspection services 1