Dacon rundt om i verden

Dacon Group driver et antall forretningsenheter for å best kunne tjene våre kunders behov: Hver enhet tjener en spesifikk del av vårt helhetlige marked og supplerer våre egne virksomheter og produktene og tjenestene vi leverer.

Dacon Services AS Norge

Dacon var etablert i Norge i 1976 og vår norske enhet fokuserer på å levere inspeksjonstjenester og utstyr til olje og gassindustrien i Nordsjøen med størst vekt på utstyr og produkter.

Dacon Inspection Services Singapore Pte Ltd.

Vårt kontor i Singapore var etablert i 2012 og har utviklet seg fra styrke til styrke på en kort tid. Kontoret i Singapore fokuserer på hele utvalget med inspeksjonstjenester og tjener primært store raffinerier og den petrokjemiske industrien, så vel som regionale og offshore-muligheter.

Dacon Inspection Services Co., Ltd.

Dette er enheten som vår primære virksomhet driver under og leverer en stor rekke med tjenester og produkter rundt om i verden med et primært fokus på Asia. Dette er enheten under hvilket all vår drift i Thailand er basert.

Dacon Trading Co., Ltd

Dacon Trading var inkorporert i 2006 for å handle i den petrokjemiske industri-relaterte vedlikeholds- og inspeksjonsprodukter, så vel som å være en autorisert agent for Pelican Industries kommersielle blåselamper og slitesterke plastikkdeksel.

Thai Wings Co., Ltd

I 2007 startet Dacon et reisebyrå som heter Thai Wings som spesialiserer seg i kommersielle reisearrangementer. Det er primært ment for å støtte våre egne selskapers omfattende reisekrav men nå har virksomheten vokst til å tilby reisetjenester i detaljhandel.