Vår forpliktelse til klienter, samfunnet og aksjeholdere

Dacon Inspection Services er forpliktet til å levere pålitelige og kvalitetsmessige inspeksjonstjenester av høyeste mulige standard til hver klient som vi arbeider med hvor de enn befinner seg.

Vi driver vår virksomhet med de høyeste nivåer av integritet og streber mot å behandle hver kunde, ansatt, representant, samfunnsmedlem og aksjeholder med respekt, medfølelse og forståelse.

Det er vårt mål at alle kunder kommer tilbake med full tiltro med hensyn til vår pålitelighet, kvalitet og integritet og vi gjør dette ved å demonstrere våre kjerneverdier i hver interaksjon med våre klienter og personer involvert med vår virksomhet, industri og fellesskap.

Vi er dedikert til å drive på en transparent og åpen måte slik at våre klienter og aksjeholdere kan ha fullt innsyn i måten på hvilket vi innprenter vår arbeidsetikk og kjerneverdier på måten vi driver vårt firma.

 

Våre klienter

Vår forpliktelse til kvalitet og pålitelighet har gitt oss tiltro fra mange av verdens største selskaper, inkludert store oljeselskaper slik som Shell, Chevron og Exxon. Vi er stolte over å gi dem industriledende inspeksjonstjenester for pipeline, verdiintegritet, trening og alle konvensjonelle og avanserte NDT-teknikker.

Cliant-Logo02