Dacon er din partner for inspeksjonstjenester

Med hovedkvarter i Thailand begynte vår reise for 25 år siden i Norge og siden har vi vokst til å bli Asias ledende firma for inspeksjonstjenester.

Med over 400 kvalifiserte inspektører som driver under kvalitets- og sikkerhetskontrollsystemer forberedt fra harde betingelser i Nordsjøen er vi godt utstyrt til å levere kvalitetsinspeksjoner i verdensklasse direkte til deg.

Dacon leverer global ekspertise, internasjonl erfaring og lokal levering til alle inspeksjonsteknikker fra Intelligent Pigging og API Inspections til Rope Access og Risk Based Inspections. Vi tilbyr komplette løsninger for å gi deg verdibasert integritet som du kan stole på dag inn og dag ut.

Vi er stolte over å ha blitt betrodde partnere med mange av verdens største selskaper. Vi leverer rørledningsinspeksjoner, verdiintegritet, trening og all konvensjonell og avansert Ikke-destruktiv Testing (NDT) teknikker til utvinning, strømproduksjon, fabrikering, tungindustri, nedstrøms, midtstrøms og oppstrøms olje og gassindustrier.

Vi er forpliktet til prosessen og leveringen av kvalitetsinspeksjonstjenester og kontinuerlig forbedring for våre kunders tilfredsstillelse og som en organisasjon er sikkerheten for vårt personale, klientens personale og det lokale samfunnet av høy prioritet.

About Dacon Inspection Services

Dacon Operation

Dacon Services har utført prosjekter på følgende steder :

 • Storbritannia
  Sør Afrika
  Qatar
  Mexico
 • Mauritius
  Namibia
  Kina
  Sverige
 • Danmark
  Finland
  Tyskland
  Italia