Fordeler med å jobbe med Dacon Inspection Services

Basert ut av Rayong, har Dacon Inspection Services Co., Ltd. i løpet av de siste 15 årene utviklet seg til å være en av Thailands og regionens ledende inspeksjonsselskaper, som spesialiserer seg i avanserte og høyteknologiske inspeksjonstjenester for olje og gass og energiindustrier. Med et fokus på kvalitet, service og avanserte teknologier er Dacon stolt over å være en betrodd partner for mange av de største lokale og internasjonale selskapene innen industriene vi tjener.

ISO 9001 sertifisert selskapet utvides nå hurtig i nye høyteknologiske sektorer og samtidig øker sin tilstedeværelse i ASEAN land. Selskapet har som mål å bli et åpent aksjeselskap i Thailand og ser etter unge og dedikerte fagfolk for å hjelpe oss med å oppnå våre mål og fremme deres karrierer hos Dacon.

Du kan gjøre en forskjell

Hos Dacon betyr dine meninger og ideer noe. Hver ansatt kan se hvordan deres bidrag oversettes til fremgang for selskapet. Vår oppskrift for suksess er å gi ansatte ressursene og verktøyene de behøver for å nå sitt potensiale og oppnå den karrieren de vil ha. Vi tilbyr våre ansatte muligheten til å arbeide i områder og på prosjekter som best passer deres evner og interesser, så vel som en sjanse til å reise i utlandet og arbeide på spennende steder over hele verden. Søk i dag og voks med oss.

Print


Interesserte personer kan sende inn søknader hvor de skriver ned stillingen som er av interesse, et nylig bilde, aktuell og forventet lønn og resymé


Søknader kan sendes inn på de følgende måter:
– sende en e-post til hr@dacon-inspection.com
– fylle ut søknadsskjemaet til venstre
– sende en papirkopi av søknaden din til en av adressene oppført nedenfor